BESØG VORES WEBSHOP 

Klinikken lukker 10. maj 2024 p.g.a. sygdom

De produkter vi forhandler, og anvender i vore behandlinger er nøje udvalgt og afprøvet,- ingen produkter kommer på vores hylder, uden vi først har prøvet dem.  Det betyder, at du får en unik behandling tilpasset netop dit ønske og dine behov.  Vores primære serie er iS CLINICAL, og vi er certificerede iS CLINICAL hudspecialister, ligesom vi er certificerede HydraFacial behandlere. 

Online Shop

BodyCare Randers er pr. 10. maj 2024 kun en online shop.

På webshoppen har du mulighed for at købe dine favorit produkter, uanset hvor du bor og hvad klokken er. Hos os finder du et bedt udvalg af resultatorienterede hudplejprodukter og lækre skønhedsprodukter, og du kan være sikker på, at det er originale produkter du køber hos, her er ingen kopivarer eller parralellimport. Vi er autorisert forhandler af en række mærker. Læs mere her

Om BodyCare

BodyCare er en hudpleje - & skønhedsklinik for ham og hende centralt beliggende i Randers

Hos BodyCare Randers lægger vi vægt på en personlig og professionel betjening, ligesom et veluddannet personale er vigtig, så du får den bedste behandling og vejledning. Vi har en bred erfaring og ekspertise - og klinikken har eksisteret sinde 2002

Produkterne i shoppen er nøje udvalgt og du kan være sikker på at de alle er friske og der er kun tale om originale produkter - hos os er der ingen kopivarer.

De professionelle hudplejprodukter og lækre skønhedsprodukter, du finder i shoppen, er produkter vi selv har afprøvet og bruger til vores effektive ansigtsbehandling og andre lækre behandlinger i klinikken.

Vi har stor erfaring i brugen af produkterne, f.eks. er klinikken certificeret iS CLINICAL forhandler med mere end 14 års erfaring med hudplejeserien, og vi vejleder dig gerne, så du får det produkt der passer bedst til din hud. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Bestiller du dine favorit produkter på shoppen, inden kl. 14 (på hverdage) så bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag.

Hudpleje & Skønhed i hjertet af Randers

Jette Jørgensen åbnede klinikken BodyCare den 1. juni 2002 på adressen Nikkelvej 5, Paderup i Randers. Med tiden blev lokalerne for små, og den 20. oktober 2006 åbnedes dørene til en ny og større hudpleje & skønhedsklinik  Vestergade 38, centralt beliggende i hjertet af Randers C, på hjørnet af Vestergade og Steen Blichers Gade.

Velvære er vores vigtigste produkt 

Klinikken er indrettet enkelt og inspirerende, så du automatisk "går ned i gear", når du træder ind i klinikkens rolige og hyggelige lokaler. Behandlingerne foregår i lyse, seperate rum med god plads.

Forkæl dig selv med en behandling, der ikke blot fjerner stress og spændinger, men gør også din hud smukkere, og giver din krop generel velvære.

20 års Jubilæum

Onsdag den 1. Juni 2022 fylder BodyCare 20 år

Det skal naturligvis fejres med kage og blobler samt gode tilbud til alle der kommer i klinikken den dag.

For 20 år siden åbnede BodyCare på Nikkelvej nr. 5 i 50 m2 lokaler i sammen hæng med et solcenter, dengang var det primært elektroniske slankebehandlinger der var på "menuen" - men sideløbende med det daglige arbejde i klinikkne uddannede Jette sig til bl.a. fysiurisk massør, negleteknikker og hudterapeut. I 2006 flyttede klinikken til Vestergade 38, og udvides til 145 m2 med ren forkælelse.

Nu 20 år senere er det næsten helt uvirkeligt at på, hvor mange kunder der har været igennem klinikken .... er så taknemmelig for Jer alle, har kunder der stadig kommer, som startede med at komme hos BodyCare, da vi boede på Nikkelvej.

TAK for Jer - uden Jer ingen 20 års Jubilæum

BodyCare er en moderne skønhedsklinik, hvor kvalitet er i højsæde

Det kan bl.a. ses i det udvalg af produkter, vi fører,- produkter som er nøje udvalgt. Det er vigtigt for os, at de er rene og virkningsfulde - uden unødvendige tilsætningsstoffer.

BodyCare tilbyder en unik sammensætning af skønheds- og wellnessbehandlinger til både mænd og kvinder. Nogle af vore behandlinger kan også laves som duo-behandlinger, hvor 2 personer kan få behandling samtidig af 1 terapeut.

Forkæl dig selv med en behandling, der ikke blot fjerner stress og spændinger, men gør også din hud smukkere, og giver din krop generel velvære.

Bestiller du inden kl. 14 (på hverdage) så bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag  

Har du spørgsmål
er du naturligvis velkommen til at
ringe til os på tlf. +45 24208713

eller sende en mail til:
shop@bodycare-randers.dk

Fragt
Gratis frgt til nærmeste pakkeboks ved ordre over Dkk 999
Vi sender udelukkende til adresser i Danmark

Retur
Du har altid 14 dages fuld returret - fra den dag du modtager dine varer.

Levering
Du kan bestille din ordre til afhentning i klinikken eller forsendelse med PostNord
Leveringstid 1 - 5 hverdage
Modtager vi din ordre inde kl. 14 (på hverdage) bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag.