BESØG VORES WEBSHOP ELLER GIV ET GAVEKORT

Ansigtsbehandling med frugtsyre
Fire & Ice  - ansigtsbehandlingen alle elsker, er en eksklusiv anti-age ansigtsbehandling med vores populære iS CLINICAL produkter, der give både øjeblikkelige og langsigtede resultater. Fire & Ice er en frugtsyre ansigtsbehandling der er specielt velegnet til at give glød, reducere linjer og rynker, akne, grove porer og pigmentforanringer.

Fire & Ice ansigtsbehandlingen alle elsker

iS CLINICAL frugtsyre ansigtsbehandlinerne er til alle hudtyper og aldre.

I Fire & Ice  ansigtsbehandlingerne dybderenses der ikke altid manuelt, men resultatet holder alligevel ofte længere, end ved en klassisk ansigtsbehandling.  iS CLINICALs frugtsyrebehandling fremmer fornyelsen af celler, som leverer synlige og langsigtede forbedringer i hudens struktur og udseende.

Du ser resultaterne allerede efter din første Fire & Ice ansigtsbehandling.

iS CLINICAL ansigtsbehandlingerne kan bruges som enkelt behandling, eller som kurforløb. Vi anbefaler, at du får 3 Fire & Ice ansigtsbehandlinger med 14 dages mellemrum, for bedste resultat. Derefter kan du vedligeholde det gode resultat, med en Fire & Ice frugtsyre ansigtsbehandling hver 4-6 uge, eller efter behov.

I mere end 15 år har vi arbejde med de professionelle hudpleje produkter fra iS CLINICAL, og de er stadig vores primære produkter, til vore eksklusive frugtsyre ansigtsbehandlinger,-  behandlinger der har det formål, at fjerne de døde hudceller i hudens øverste lag.


iS CLINICAL Fire & Ice frugtsyre ansigtsbehandling

KRAFTFULD - ANTI-AGING - UDGLATTENDE - BLØDGØRENDE - FUGTGIVENDE

Vores Fire & Ice ansigtbehandling er også kendt som "The Red Carpet Facial" fordi den bliver brugt af flere Hollywood-stjerne til at regenerere huden, reducere fine linjer og dybderense - og fordi den efterlader huden med en fantastisk glød, som er skabt til en tur på den røde løber.

Fire & Ice er en fantastisk ansigtsbehandling. Dine sanser vil blive vækket, de masker vi anvender indeholder både aktive og lindrende formler, der indeholder dufte af bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte.

Fire & Ice ansigtsbehandlingen er udviklet til at rense tilstoppede porer, og reducere evt. inflamation i huden, mindske fine linjer og rynker, samt at udjævne overfladiske pigmentpletter.  iS CLINICALs produkter er baseret på teknologisk avancerede og botaniske ingredienser, kan anvendes på alle hudtyper og bidrager til en sund hud hele året rundt.

iS CLINICALs Fire & Ice frugtsyre ansigtsbehandlinger

Fire and Ice Signatur
Kr 650
eksklusiv anti-age ansigtsbehandling til alle hudtyper.

Fire & Ice med dybderens
Kr. 750
Har du urenheder og/eller til-stoppede porer, anbefaler vi at vælge dybderens.

Fire & Ice - inkl. hals og decollete
Fire & Ice ansigtsbehandling er specielt velegnet til reducering af fine linjer og rynker, pigmentpletter, formindskelse af åbne porer samt forbedring af uren hud.
Kr. 1198

Herunder ser de vore andre frugtsyre ansigtsbehandlinger

Anbefalede produkter

I forbindelse med vore ansigtsbehandlinger vejleder vi også vore kunder i hjemmepleje, så det bedst mulige resultat opnåes. En ansigtsbehandling alene giver ikke de langsigtede resultater, det gør kombinationen af de produkter der anvendes hjemme og professionelle ansigtsbehandlinger på klinikken.

Bestiller du inden kl. 14 (på hverdage) så bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag  

Har du spørgsmål
er du naturligvis velkommen til at ringe til os på tlf 87100013 eller sende en mail til: shop@bodycare-randers.dk

Fragt
Gratis frgt til nærmeste pakkeboks ved ordre over Dkk 999
Vi sender udelukkende til adresser i Danmark, og til nærmeste pakkeboks.

Retur
Du har altid 14 dages fuld returret - fra den dag du modtager dine varer.

Levering
Du kan bestille din ordre til afhentning i klinikken eller forsendelse med post.
Modtager vi din ordre inde kl. 14 (på hverdage) bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag.