BESØG VORES WEBSHOP 

Ansigtsbehandling med frugtsyre

Hos BodyCare tilbyder vi hudplejeprodukter og ansigtsbehandlinger i særklasse, og vi er stolte af, at vi kan tilbyde vores kunder den eksklusive Fire and Ice behandling.

Hvad er en Fire and Ice behandling?
Fire and Ice er en fantastisk iS Clinical ansigtsbehandling, der hurtigt og sikkert fornyr hudens overflade, reducerer fine linjer og rynker, udglatter og fremskynder cellefornyelsen. Huden rensens i dybden og du får også en dejlig, afslappende ansigtsmassage. Behandlingen er kraftfuld, anti-aging, udglattende, blødgørende og fugtgivende.

Behandlingen kombinerer to terapeutiske masker (termisk varme og køling)  - dine sanser bliver vækket, maskerne er både aktive og lindrende, de fremkalder dufte ag bl.a. varm kanel og frisk, kølende pebermynte.

Du vil opleve, hvordan din hud bliver udglattet, blødere og mere strålende. Med denne lækre ansigtsbehandling vil du opleve en helt ny hud, der både ser yngre ud og føles friskere, allerede efter din første Fire and Ice behandling.

Hvorfor skal jeg vælge en Fire and Ice behandling?

En af fordelene ved Fire and Ice ansigtsbehandlingen er, at den fremskynder cellefornyelsen. Din hud får altså mulighed for at regenerere sig selv hurtigere, hvilket giver en mere ungdommelig udstråling.

Den dybderensende effekt fjerner effektivt døde hudceller og urenheder, så din hud kan ånde frit og stråle. Med Fire and Ice skræddersyes ansigtsbehandlingen til din hudtype, så du får det allerbedste resultat.

Fire & Ice er en frugtsyre ansigtsbehandling der er specielt velegnet til at give glød, reducere linjer og rynker, akne, grove porer og pigmentforanringer.

Fire & Ice ansigtsbehandlingen er udviklet til at rense tilstoppede porer, og reducere evt. inflamation i huden, mindske fine linjer og rynker, samt at udjævne overfladiske pigmentpletter.  iS CLINICALs hudpleje produkter er baseret på teknologisk avancerede og botaniske ingredienser, kan anvendes på alle hudtyper og bidrager til en sund hud hele året rundt.

Du vil opleve at huden synes yngre og frisk, når du har fået en Fire and ice behandling. Netop derfor er behandlingen blandt vores kundes favorit ansigtsbehandling, da der ses resultater allerede efter første ansigtsbehandling.

Professionelt team

Hos BodyCare møder du kun dygtige og erfarne hudplejespecialister med mere end 20 års erfaring. Vi holder os hele tiden ajour med hvordan vi skal anvende de avancerede masker og hudpleje produkter fra iS CLINICAL, der gør Fire and Ice behandlingen til en ansigtsbehandling af meget høj kvalitet.

I vores klinik vil du opleve en behagelig og beroligende stemning, som gør, at du med det samme slappe af.
Vi forstår nemlig vigtigheden i at skabe en atmosfære, som virker afslappende og selvforkælende. Vores mål er altid at sikre, at du føler dig forkælet og velplejet, når behandlingen er slut, samt vi er dedikerede til at hjælpe dig med at opnå den smukkeste version af dig selv. 

Giv dig selv den gave, du fortjener, og book en Fire and Ice behandling hos BodyCare.

Kontakt os i dag for at booke din behandling og lad os tage hånd om dig med vores ekspertise og omsorg.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en uforglemmelig oplevelse.

iS CLINICALs Fire & Ice frugtsyre ansigtsbehandlinger

Fire and Ice Signatur
Kr 600
eksklusiv anti-age ansigtsbehandling til alle hudtyper.

Fire and Ice med dybderens
Kr. 750
Har du urenheder og/eller til-stoppede porer, anbefaler vi at vælge dybderens.

Fire and Ice - inkl. hals og decollete
Fire & Ice ansigtsbehandling er specielt velegnet til reducering af fine linjer og rynker, pigmentpletter, formindskelse af åbne porer samt forbedring af uren hud.
Kr. 1150

Anbefalede produkter

I forbindelse med vore ansigtsbehandlinger vejleder vi også vore kunder i hjemmepleje, så det bedst mulige resultat opnåes. En ansigtsbehandling alene giver ikke de langsigtede resultater, det gør kombinationen af de produkter der anvendes hjemme og professionelle ansigtsbehandlinger på klinikken.

Bestiller du inden kl. 14 (på hverdage) så bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag  

Har du spørgsmål
er du naturligvis velkommen til at
ringe til os på tlf. +45 24208713

eller sende en mail til:
shop@bodycare-randers.dk

Fragt
Gratis frgt til nærmeste pakkeboks ved ordre over Dkk 999
Vi sender udelukkende til adresser i Danmark

Retur
Du har altid 14 dages fuld returret - fra den dag du modtager dine varer.

Levering
Du kan bestille din ordre til afhentning i klinikken eller forsendelse med PostNord
Leveringstid 1 - 5 hverdage
Modtager vi din ordre inde kl. 14 (på hverdage) bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag.