BESØG VORES WEBSHOP 

Har du længe overvejet at booke en tid til en ansigtsbehandling? Men ikke lige fået det gjort...

Hos BodyCare er dit ansigt helt unikt, derfor er der ikke to ansigtsbehandling, der er ens. Vi skræddersyer alle vores ansigtsbehandling efter din hudtype, din huds tilstand og dine ønsker. På den måde er du sikret en professionel ansigtsbehandling, der opfylder din huds behov bedst muligt.

At forkæle huden i ansigtet er noget, som mange er begyndt at prioritere i langt højere grad, det gælder både mænd og kvinder. Man skal dog være opmærksom på, at alle ikke har samme hudtype, hvilket betyder, at nogle ansigtsbehandlinger enten kan være spildte eller decideret skadende for ens hud. 

Vi vil derfor til en hver tid anbefale, at du vælger at få lavet professionelle ansigtsbehandlinger af kosmetologer eller hudterapeuter, der ved, hvordan man skal arbejde bedst muligt med din hud.

Book tid til en Skræddersyet ansigtsbehandling, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge - så sammensætter vi den bedste behandling til dig, udfra dine ønsker og det din hud har brug for. 

Hos BodyCare bruger vi de bedste produkter fra kendte brands. 

På den måde sikrer vi, at vi kan hjælpe din hud på bedste vis med de helt rigtige produkter, der er skræddersyet din hudtype. 

Et besøg hos os kombinerer altså selvforkælelse med hudens sundhed, da vi altid stiler efter at give din hud det den mangler for at blive sund og pæn. Ønsker du en professionel ansigtsbehandling, så er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon eller ved at komme forbi klinikken en dag. 

Med vores centrale placering i Randers er det nemt for dig at komme frem og tilbage, uanset om du er i bil eller med offentlig transport.

Hudtype

Din hudtype er du født med - den ændrer sig stort set ikke. 

Normal hud: er smidig, har en fin ensartet og glat struktur, føles hverken for fedtet eller for tør og har næsten ingen synlige porer.

Moden hud: med alderen (allerede fra 25 års alderen) mister huden sin fylde, fugt, fedt og fasthed - får fine linjer og rynker samt pigmentndringer

Acne / fedtet og uren hud: fedtet hud kan få bumser hvis porerne tilstopper, hvilket ikke kun er et teenage problem. En fedtet hud har synlige porer, en skinnende overflade, (det er godt i forhold til rynker, fordi huden ikke dehydrere). Voksen acne ses oftest hos kvinder som urenheder på eller under hudoverfladen, bumser, hudorme, irritation og rødme i huden - kan skylde stress, menstruation og overgangsalder

Kombineret hud: er oftest tør eller normal hud på kinderne, men fedtet i T-zone (næse, hage, pande), hvor bumser kan forekomme. Tørre område kan opstå i panden og på kinderne.

Tør og sensitiv hud: huden er trø,  kan klø og skæller, viser ofte tegn på irritation ved varme/kulde påvirkning (blussende hud og rødme), har synlige kapillærer på kinder og næse

Hudtilstand

Hudens tilstand kan ændre sig, og det kan skyldes forkert pleje, være miljøbetinget eller være genetisk

Dehydreret : Huden føles stram, har fine tørheds linjer,  milier

Aldersbeting: Dybe rynker, virker tør, pigmentering, mangler elasticitet, bleg hudtone, ujævn hudstruktur 

Sensitiv: huden er sensitiv overfor varme, tryk og berøring

Tilstoppet/urenheder: hudens porer er stoppet til med urenheder, der viser sig som hudorme eller bumser. 

Fejlbehandlet: den tilstand opstår når du har brugt et produkt, der ikke passer til din hud, eller at du slet ikke har plejet den.

Pigmentering: er en overproduktion af melanin - der viser sig som mørke/brune pletter plamager, kan skyldes for meget sol, parfume (direkte på huden), være hormonelt eller efter medicin. 

Miljøbetinget: Dybe rynker (læderhud), manglende elasticitet efter for meget solbadning, rygning og andre ydre påvirkninger

Bestiller du inden kl. 14 (på hverdage) så bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag  

Har du spørgsmål
er du naturligvis velkommen til at
ringe til os på tlf. +45 24208713

eller sende en mail til:
shop@bodycare-randers.dk

Fragt
Gratis frgt til nærmeste pakkeboks ved ordre over Dkk 999
Vi sender udelukkende til adresser i Danmark

Retur
Du har altid 14 dages fuld returret - fra den dag du modtager dine varer.

Levering
Du kan bestille din ordre til afhentning i klinikken eller forsendelse med PostNord
Leveringstid 1 - 5 hverdage
Modtager vi din ordre inde kl. 14 (på hverdage) bestræber vi os på, at sende din ordre samme dag.