Ansigtsbehandling

Skræddersyet ansigtsbehandling

Ønsker du hjælp til en sundere og smukkere hud ? 

- eller vil du bare forkæles ?

Hos BodyCare har vi fokus på de gode resultater, og vi skræddersyr ansigtsbehandlingen så den tilpasses din hudtype, din huds tilstand og dine ønsker - om din hud er sart, har rosacea, acne eller den blot trænger til masser af fugt og næring.

Vi anvender professionelle og effektive produkter fra de internaionale anerkendt mærker Osmosi MD Skincare er A-vitamin baseret, medicinsk hudpleje udviklet af en læge og iS CLINICAL som også er en hudplejeserie i cosmecutical-kategorien.


Forkæl dig selv med en ansigtsbehandling,

er en dejlig måde at slappe af fra hverdagens stress og jag. Vore skræddersyede ansigtsbehandlinger er til dig, der ønsker dig en helt "almindelig" ansigtsbehandling, hvor der enten er fokus på afslapning og velvære eller på dyberensning af huden.

Det er muligt at få både og ..

Du kan selv sammensætte din behandling.

Forstået på den måde, at du kan vælge at sammensætte din helt egen specielle behandling. Vælg den ansigtsbehandling du ønsker og gør den til din helt egen wellnesspakke, ved  f.eks. at tilkøbe en afstressende rygmassage, en dybderens, en hovedbundsmassage eller måske ønsker du at få farvet dine vipper og rettet dine bryn til - på den måde skræddersyes din behandling helt specielt til dig. Er du i tvivl om, hvilken anigtsbehandling der passer bedst til dig, så er du altid velkommen til at kontake os - så hjælper vi med at finde den helt rigtige behandling til dig.

Online booking

Med en skræddersyet ansigtsbehandling får du den mest optimale pleje til lige netop din hud. Her skræddersyr vi den helt rette løsning til dig – uanset din hudtype og hudtilstand. Booker tid i vores online kalender, vælg Ansigtsbehandling SKRÆDDERSYET 45 - 60 eller 75 min.  og evt. dine tilvalgs behandlinger.


Kontaktinformation

BodyCare Randers
Tel: +45 87100013

Vestergade 38

8900 Randers C

info@bodycare-randers.dk


Betalingsmåder

Kontant, Dankort, VISA, MasterCard, MobilPay
Indhold

Åbningstider

Mandag  12.00 - 17.00

Tirsdag    Kun åbent efter aftale

Onsdag   10.00 - 17.00

Torsdag   10.00 - 17.00
Fredag     10.00 - 17.00

Lørdag     Lukket

Søndag    Lukket

Copyright © 2021 BodyCare Randers

Design og udvikling Acaao