Print

Om Klinikken

BodyCare Randers - Hudpleje & Wellnessklinik for både ham og hende

Velkommen til en verden af velvære

BodyCare Randers er en moderne skønhedsklinik, hvor kvalitet er i højsæde.

Det kan bl.a. ses i det udvalg af produkter, som klinikken fører,- produkter som er nøje udvalgt. Det er for mig vigtigt, at de er rene og virkningsfulde - uden unødvendige tilsætningsstoffer.


BodyCare Randers tilbyder

en unik sammensætning af skønheds- og wellnessbehandlinger til både ham og hende,- lige fra dybderensende ansigtsbehandlinger til forfriskende fodbehandlinger, og alt der imellem.

Klinikken er indrettet enkelt og inspirerende, så du automatisk "går ned i gear", når du træder ind i klinikkens rolige og hyggelige omgivelser i hjertet af Randers.

For at yde vore kunder den bedst mulige service, har vi indført et online booking system, så det er let, uanset tidspunkt på dagen, at booke tid til den behandling, der passer bedst.

Udover at booke tid online, er det også muligt at købe wellness gavekort, effektiv hudpleje og wellnessprodukter på vores online shop.

Historien om BodyCare  

Jette Jørgensen startede klinikken BodyCare den 1. juni 2002 på adressen Nikkelvej 5, Paderup i Randers - nabo til Invita Køkkencenter og Blomstergården. På daværende tidspunkt var det primært Gaia Kropsbehandling, fysiurgisk massage og kunstige negle samt det tilhørende solcenter, der stod på "menuen".

20. Oktober 2006 åbnede dørene til en ny og større skønheds- & wellnessklinik: BodyCare & Velvære

Adressen er nu Vestergade 38, centralt beliggende i Randers C. Samtidig fik klinikken nyt logo, (ses øverst på denne side). Pigen med den lilla blomst i håret, pryder også klinikkens facade.

1. juni 2012 fejrede klinikken 10 års jubilæum med et åbent hus arrangement for kunder, samarbejdspartnere, venner og familie.

I november 2013 tilpassede vi, i forbindelse med ændrede ejerforhold, klinikkens navn til det helt enkle: BodyCare Randers - som det altid i "daglig tale", har heddet og som hjemmesiden har også altid være: www.bodycare-randers.dk.

Sidste nye tiltag er klinikkens onlin-shop, som gik i luften i efteråret 2014, shoppen hvor du kan købe gavekort, effektiv hudpleje og wellnessprodukter - når du har tid.

Velkommen til BodyCare Randers - professionel wellnessklinik


Bestil tid online - klik her

Åbningstider

  • Mandag 12:00 - 17:00
  • Tirsdag Kun åbent efter aftale
  • Onsdag 10:00 - 17:00
  • Torsdag 10:00 - 17:00
  • Fredag 10:00 - 17:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket